
AfhaalmenuBestellen vóór 15:00 uur
Voorgerechten
- Dun gesneden tonijn met Hollandse garnaaltjes € 9,50
- Salade gerookte zalm en gerookte paling € 14,50
- Carpaccio ossenhaas met gebakken spekjes en Reggiano Parmezaanse kaas € 9,50
Soepen
- Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en een scheutje Cognac € 9,50
- Romige paddenstoelensoep € 5,50
- Pomodori tomatensoep met gestoomde rijst € 5,50
Hoofdgerechten
- Gebakken kabeljauwhaas met Rieslingsaus € 22,50
- Black Angusfilet met Ankarasaus € 22,50
- Hazenbout op Grootmoeders wijze € 18,50
- Gebraden reerugfilet met Portsaus € 28,50
- Bij voorgerechten en soepen worden broodjes en boter geserveerd.
- Alle gerechten worden geserveerd met puree en groenten.
- Bestellen vóór 15:00 uur (zelfde dag) eenvoudig online of telefonisch.

a la CarteOntdek ons a la Carte menu
Voorgerechten
- Cocktail van zeekreeft met Canadese saus € 19,50
- Half dozijn Bretonse wilde oesters, naturel of gegratineerd € 18,50
- Salade gerookte paling, zalm en Hollandse garnaaltjes € 19,50
- Vegetarische salade op onze manier bereid € 14,50
- Carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelcrème € 14,50
- Salade kalfsfilet met gebakken kalfszwezerik € 19,50
Soepen
- Tomatensoep van Pomodori tomaten met gestoomde rijst € 7,00
- Heldere dubbel getrokken runderbouillon met groenten en quenelles € 7,00
- Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en een scheutje Cognac € 13,50
- Licht gebonden witte vissoep geparfumeerd met Pernod € 13,50
Tussengerechten
- Gebakken coquilles met Hollandse garnaaltjes € 16,50
- Gegratineerde scampi's met wilde spinazie € 18,50
- Gebraden kwartel met gebakken ganzenlever en Calvadossaus € 24,50
Hoofdgerechten vis
- Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus € 32,50
- Hele Canadese zeekreeft met kreeftensaus € 38,50
- Noordzee tarbotfilet met blanc de blancsaus € 38,50
- In roomboter gebakken zeetong (op uw verzoek door ons gefileerd) € 38,50
Hoofdgerechten vlees
- Gebraden ossenhaas met Ankarasaus€ 32,50
- Gebraden lamsrugfilet uit de oven€ 34,50
- Gebakken kalfszwezerik met Armagnacsaus€ 38,50
- Gebraden ossenhaas met gebakken ganzenlever en truffeljus€ 38,50
Desserts
- Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
- Crème brûllée met roomijs € 8,75
- Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 10,00
- Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
- Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 12,50
- Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50

LunchkaartTe bestellen tussen 12:00 en 15:00
- Dubbel getrokken runderbouillon met groenten en verse kruiden € 7,00
- Pomodori tomatensoep met gestoomde rijst € 7,00
- Boeren omelet gegratineerd met kaas € 9,00
- Huisgemaakte kalfsvleeskroketjes € 9,00
- Champignons a l ’escargots € 9,00
- Spiegeleieren met ambachtelijke beenham en kaas € 9,00
- Op beukenhout huisgerookte Schotse zalm € 13,50
- Carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelcrème € 13,50

Vogelmolen menuGraag per tafel te bestellen
Voorgerecht
Keuze uit:- Schotse zalm met gerookte Hollandse paling
- Salade kalfsfilet met gebakken ganzenlever
- Half dozijn Bretonse wilde oesters, naturel of gegratineerd +€ 5,00
Soep
Keuze uit:- Consommé van runderschenkel
- Kreeftensoep gevuld met kreeftenvlees, geparfumeerd met Cognac
Tussengerecht
Keuze uit:- Gebakken coquilles met Hollandse garnaaltjes
- Gebraden kwartel met Calvadossaus
Hoofdgerecht
Keuze uit:- Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus
- Gebraden wilde eendenborst filet met rode Portsaus
- Gebraden ossenhaas met truffeljus +€ 7,50
Dessert
Keuze uit:- Proeverij van diverse kazen +€ 2,50
- Vanille-ijs met bosvruchten en wilde abrikozen
PRIJZEN VOGELMOLEN MENU
- Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 45,00
- Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 47,50
- Voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 50,00
- Voorgerecht / soep / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 55,00
- Bijpassend 4 soorten wijnarrangement € 32,50

KindermenuVoor onze kleine gasten
Voorgerechten
- Tomatensoep€ 4,00
- Runderbouillon€ 4,00
- Fruitcocktail€ 4,00
- Kroketjes€ 4,00
Hoofdgerechten
- Schnitzel met frietjes, verse groenten of appelmoes€ 8,00
- Krokante zeevisjes met pasta en salade€ 8,00
Dessert
- Kinderdessert€ 4,00

DessertkaartNog even extra nagenieten
Dessert
- Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
- Crème brûllée met roomijs € 8,75
- Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 10,00
- Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
- Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 12,50
- Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50
Samengestelde koffie's
- Irish Koffie met Whiskey € 8,90
- French Koffie met Grand Marnier € 8,90
- Italian Koffie met Amaretto € 8,90
- Rüdesheimer Koffie met Asbach Uralt € 8,90
- Limburgse Koffie met Els La Vera € 8,90
- Luikse Koffie met Jenever € 8,90