
Zomermenu Graag per tafel te bestellen
Voorgerecht
Keuze uit:- Dun gesneden Albacore tonijn met Hollandse garnaaltjes
- Carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelcrème
Soep
Keuze uit:- Licht gebonden gepofte knoflooksoep met parelhoen
- Gegratineerde scampi’s met wilde spinazie+€ 5,00
Hoofdgerecht
Keuze uit:- Zalm uit de oven met Rieslingsaus
- Gegrilde kalfsentrecote
Dessert
Keuze uit:- Proeverij van diverse kazen +€ 5,00
- Vanille-ijs met aardbeien en krokante amandelen
PRIJZEN MENU
- Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 45,00
- Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 50,00

a la CarteOntdek ons a la Carte menu
Voorgerechten
- Cocktail van zeekreeft met Canadese saus € 24,50
- Half dozijn Bretonse wilde oesters, gegratineerd € 19,50
- Salade gerookte paling, zalm en Hollandse garnaaltjes € 24,50
- Carpaccio ossenhaas met truffelcrème € 19,50
- Salade parelhoenfilet met gebakken kalfszwezerik € 24,50
Soepen
- Tomatensoep van Pomodori tomaten met gestoomde rijst € 7,00
- Heldere runderbouillon met zomergroenten € 7,00
- Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en een scheutje Cognac € 13,50
- Licht gebonden witte vissoep geparfumeerd met Pernod € 13,50
Tussengerechten
- Gebakken coquilles met Hollandse garnaaltjes € 19,50
- Gegratineerde scampi’s met wilde spinazie € 19,50
- Gebraden kwartel met gebakken ganzenlever en Calvadossaus € 28,50
Hoofdgerechten vis
- Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus € 28,50
- Wilde tarbot met Canadese zeekreeft € 45,00
- In roomboter gebakken zeetong (op uw verzoek door ons gefileerd) € 45,00
Hoofdgerechten vlees
- Gebraden ossenhaas met Ankarasaus € 38,50
- Gebraden lamsrugfilet op Toscaanse wijze bereid uit de oven € 38,50
- Gebakken kalfszwezerik met Armagnacsaus € 48,00
- Gebraden ossenhaas met gebakken ganzenlever en truffeljus € 48,00
Desserts
- Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
- Crème brûllée met roomijs € 8,75
- Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 12,50
- Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 12,50
- Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanille-ijs € 14,50
- Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 13,50

Vogelmolen menuGraag per tafel te bestellen
Voorgerecht
Keuze uit:- Cocktail van zeekreeft met Canadese saus
- Salade parelhoenfilet met gebakken kalfszwezerik
Soep
Keuze uit:- Heldere runderbouillon met zomergroenten
- Kreeftensoep gevuld met kreeftenvlees, geparfumeerd met Cognac
Tussengerecht
Keuze uit:- Gegratineerde coquilles met Hollandse garnaaltjes
- Gebraden kwartel met Calvadossaus
Hoofdgerecht
Keuze uit:- Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus
- Gebraden lamsrugfilet op Toscaanse wijze bereid uit de oven
- Wilde tarbot met Canadese zeekreeft +€ 7,50
Dessert
Keuze uit:- Proeverij van diverse kazen +€ 5,00
- Vanille-ijs met aardbeien en krokante amandelen
PRIJZEN MENU
- Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 50,00
- Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 55,00
- Voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 59,50
- Voorgerecht / soep / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 65,00

KindermenuVoor onze kleine gasten (tot 12 jaar) € 21,50 p.p.
Voorgerecht
Licht gebonden tomatensoep
Hoofdgerecht
Wiener schnitzel met appelmoes, frietjes en mayonaise
Dessert
Kinderijsje

DessertkaartNog even extra nagenieten
Dessert
- Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
- Crème brûllée € 8,75
- Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 12,50
- Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 12,50
- Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 14,50
- Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 13,50
Samengestelde koffie's
- Irish Koffie met Whiskey € 8,90
- French Koffie met Grand Marnier € 8,90
- Italian Koffie met Amaretto € 8,90
- Rüdesheimer Koffie met Asbach Uralt € 8,90
- Limburgse Koffie met Els La Vera € 8,90
- Luikse Koffie met Jenever € 8,90