Herstmenu

WildmenuGraag per tafel te bestellen

Voorgerecht

Keuze uit:
Dun gesneden tonijnfilet met Hollandse garnaaltjes
Huisgemaakte ambachtelijke wildkroketjes met selderijsalade en pastinaak
Carpaccio ossenhaas met krokant gebakken spekjes en Reggiano Parmezaanse kaas

Soep

Keuze uit:
Heldere dubbel getrokken runderbouillon met groenten
Gegratineerde scampi’s met wilde spinazie +€ 7,50

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Schotse zalm uit de oven met wijnzuurkool en jeneverbessensaus
Gebraden kalfsfilet met Armagnacsaus
Gesmoorde Hollandse hazenbout op Grootmoeders wijze

Dessert

Keuze uit:
Proeverij van diverse kazen +€ 7,50
Vanille roomijs met pruimencompote en kaneel

PRIJZEN HERFSTMENU

Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 37,50
Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 42,50
a la Carte

a la CarteOntdek ons a la Carte menu

Voorgerechten

Half dozijn Bretonse wilde oesters naturel of gegratineerd € 19,50
Salade Schotse zalm met Hollandse gerookte paling en Hollandse garnaaltjes € 19,50
Salade wild zwijn met gebakken ganzenlever € 14,50
Carpaccio ossenhaas met krokant gebakken spekjes en Reggiano Parmezaanse kaas € 16,50
Salade St. Hubert; met gesmoorde ree, wildzwijnfilet, duivenborst en Pre € 19,50

Soepen

Tomatensoep van Pomodori tomaten met gestoomde rijst € 7,00
Heldere dubbel getrokken runderbouillon met groenten € 7,00
Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en een scheutje Cognac € 13,50

Tussengerechten

Gegratineerde scampi's met wilde spinazie € 18,50
Gebakken coquilles met wilde spinazie en Hollandse garnaaltjes € 16,50
Huisgemaakte pasta met paddenstoelen, truffeltapenade en Parmezaanse kaas € 18,50
Gebraden kwartel met ganzenlever en appeltjes € 24,50

Hoofdgerechten vis

Gebakken kabeljauwrugfilet met Blanc de blancsaus € 28,50
Gebakken tarbotfilet met Noilly Pratsaus € 38,50
Hele Canadese zeekreeft € 38,50
In roomboter gebakken zeetong (op uw verzoek door ons gefileerd) € 38,50

Hoofdgerechten vlees

Gebakken kalfslever met appeltjes en spek€ 28,50
Gebraden ossenhaas met Ankarasaus€ 32,50
Gebraden Nieuw Zeelandse lamsrugfilet€ 34,50

Hoofdgerechten Wild

Gebraden Hollandse hazenrug met Grand Verneursaus € 32,50
Gebraden Schotse patrijs met spek, Elzasser zuurkool en puree € 32,50
Reerugfilet met Pineau des Charentessaus € 38,50

Desserts

Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
Crème brûllée bereid met vanille € 8,75
Belgische chocolademousse met pure chocoladesaus € 10,00
Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanille-ijs € 12,50
Proeverij van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50
Vogelmolenmenu

Vogelmolen menuGraag per tafel te bestellen

Voorgerecht

Keuze uit:
Huisgerookte Schotse wilde zalm met Hollandse gerookte paling
Salade wild zwijn met gebakken ganzenlever
Half dozijn Bretonse oesters, gegratineerd +€ 5,00

Soep

Keuze uit:
Heldere dubbel getrokken runderbouillon met groenten
Kreeftensoep gevuld met kreeftenvlees, geparfumeerd met Cognac

Tussengerecht

Keuze uit:
Gebakken coquilles met wilde spinazie en Hollandse garnaaltjes
Huisgemaakte ambachtelijke wildkroketjes met selderijsalade en pastinaak

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Gebakken kabeljauwrugfilet met Blanc de blancsaus
Gebraden ossenhaas met Bordelaisesaus
Gebraden hertenrugfilet met Portsaus

Dessert

Keuze uit:
Proeverij van diverse kazen +€ 5,00
Vanille roomijs met pruimencompote en kaneel

PRIJZEN VOGELMOLEN MENU

Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 45,00
Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 47,50
Voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 50,00
Voorgerecht / soep / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 55,00
Bijpassend 4 soorten wijnarrangement € 32,50
Kindermenu

KindermenuVoor onze kleine gasten

Voorgerechten

Tomatensoep€ 4,00
Runderbouillon€ 4,00
Fruitcocktail€ 4,00
Kroketjes€ 4,00

Hoofdgerechten

Schnitzel met frietjes, verse groenten of appelmoes€ 8,00
Krokante zeevisjes met pasta en salade€ 8,00

Dessert

Kinderdessert€ 4,00
Dessertkaart

DessertkaartNog even extra nagenieten

Dessert

Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
Crème brûllée met roomijs € 8,75
Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 10,00
Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 12,50
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50

Samengestelde koffie's

Irish Koffie met Whiskey € 8,90
French Koffie met Grand Marnier € 8,90
Italian Koffie met Amaretto € 8,90
Rüdesheimer Koffie met Asbach Uralt € 8,90
Limburgse Koffie met Els La Vera € 8,90
Luikse Koffie met Jenever € 8,90