afhaalmenu

AfhaalmenuBestellen één uur van tevoren

Voorgerechten

Cocktail van zeekreeft met Canadese saus € 16,50
Met bloemenhoning huisgerookte zalm met asperges € 11,00
Salade parelhoen met roerbakasperges € 11,00
Carpaccio ossenhaas met Reggiano Parmezaanse kaas € 9,50

Soepen

Romige aspergesoep met bieslook € 7,00
Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en geparfumeerd met Cognac € 9,50

Hoofdgerechten

Gebakken kabeljauw met scampi’s, Rieslingsaus en asperges € 22,50
Asperges op Limburgse wijze met boter en ambachtelijke beenham € 28,50
Combinatie van gebraden kalfshaas met sjalottensaus, gebraden ossenhaas met Ankarasaus en stoofasperges € 28,50
Bij voorgerechten en soepen worden broodjes en boter geserveerd.
Alle gerechten worden geserveerd met puree en groenten.
Bestellen één uur van tevoren. eenvoudig online of telefonisch.
Voorjaarsmenu bestellen
a la Carte

a la CarteOntdek ons a la Carte menu

Voorgerechten

Cocktail van zeekreeft met Canadese saus € 19,50
Half dozijn Bretonse wilde oesters, naturel of gegratineerd € 18,50
Salade gerookte paling, zalm en Hollandse garnaaltjes € 19,50
Vegetarische salade op onze manier bereid € 14,50
Carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelcrème € 14,50
Salade kalfsfilet met gebakken kalfszwezerik € 19,50

Soepen

Tomatensoep van Pomodori tomaten met gestoomde rijst € 7,00
Heldere dubbel getrokken runderbouillon met groenten en quenelles € 7,00
Kreeftensoep, gevuld met kreeftenvlees en een scheutje Cognac € 13,50
Licht gebonden witte vissoep geparfumeerd met Pernod € 13,50

Tussengerechten

Gebakken coquilles met Hollandse garnaaltjes € 16,50
Gegratineerde scampi's met wilde spinazie € 18,50
Gebraden kwartel met gebakken ganzenlever en Calvadossaus € 24,50

Hoofdgerechten vis

Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus € 32,50
Hele Canadese zeekreeft met kreeftensaus € 38,50
Noordzee tarbotfilet met blanc de blancsaus € 38,50
In roomboter gebakken zeetong (op uw verzoek door ons gefileerd) € 38,50

Hoofdgerechten vlees

Gebraden ossenhaas met Ankarasaus€ 32,50
Gebraden lamsrugfilet uit de oven€ 34,50
Gebakken kalfszwezerik met Armagnacsaus€ 38,50
Gebraden ossenhaas met gebakken ganzenlever en truffeljus€ 38,50

Desserts

Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
Crème brûllée met roomijs € 8,75
Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 10,00
Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 12,50
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50
Lunchmenu

LunchkaartTe bestellen tussen 12:00 en 15:00

Dubbel getrokken runderbouillon met groenten en verse kruiden € 7,00
Pomodori tomatensoep met gestoomde rijst € 7,00
Boeren omelet gegratineerd met kaas € 9,00
Huisgemaakte kalfsvleeskroketjes € 9,00
Champignons a l ’escargots € 9,00
Spiegeleieren met ambachtelijke beenham en kaas € 9,00
Op beukenhout huisgerookte Schotse zalm € 13,50
Carpaccio ossenhaas met Parmezaanse kaas en truffelcrème € 13,50
Vogelmolenmenu

Vogelmolen menuGraag per tafel te bestellen

Voorgerecht

Keuze uit:
Schotse zalm met gerookte Hollandse paling
Salade kalfsfilet met gebakken ganzenlever
Half dozijn Bretonse wilde oesters, naturel of gegratineerd +€ 5,00

Soep

Keuze uit:
Consommé van runderschenkel
Kreeftensoep gevuld met kreeftenvlees, geparfumeerd met Cognac

Tussengerecht

Keuze uit:
Gebakken coquilles met Hollandse garnaaltjes
Gebraden kwartel met Calvadossaus

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Kabeljauwrugfilet uit de oven met Rieslingsaus
Gebraden wilde eendenborst filet met rode Portsaus
Gebraden ossenhaas met truffeljus +€ 7,50

Dessert

Keuze uit:
Proeverij van diverse kazen +€ 2,50
Vanille-ijs met bosvruchten en wilde abrikozen

PRIJZEN VOGELMOLEN MENU

Voorgerecht / hoofdgerecht / dessert € 45,00
Voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert € 47,50
Voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 50,00
Voorgerecht / soep / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert € 55,00
Bijpassend 4 soorten wijnarrangement € 32,50
Kindermenu

KindermenuVoor onze kleine gasten

Voorgerechten

Tomatensoep€ 4,00
Runderbouillon€ 4,00
Fruitcocktail€ 4,00
Kroketjes€ 4,00

Hoofdgerechten

Schnitzel met frietjes, verse groenten of appelmoes€ 8,00
Krokante zeevisjes met pasta en salade€ 8,00

Dessert

Kinderdessert€ 4,00
Dessertkaart

DessertkaartNog even extra nagenieten

Dessert

Vanille-ijs met advocaat, nougatine en Belgische chocoladesaus € 8,75
Crème brûllée met roomijs € 8,75
Belgische chocolademousse met chocoladesaus € 10,00
Geflambeerde kersen met Kirsch, Cointreau en roomijs € 10,00
Crêpes Suzette; flensjes met sinaasappel, Grand Marnier en vanilleijs € 12,50
Assortiment van binnen- en buitenlandse kazen met ambachtelijk brood € 12,50

Samengestelde koffie's

Irish Koffie met Whiskey € 8,90
French Koffie met Grand Marnier € 8,90
Italian Koffie met Amaretto € 8,90
Rüdesheimer Koffie met Asbach Uralt € 8,90
Limburgse Koffie met Els La Vera € 8,90
Luikse Koffie met Jenever € 8,90