Kerstmenu 2017Heerlijk genieten van onze culinaire hoogtepunten

Terwijl de herfstzon nog maar magertjes schijnt denken we al volop aan de feestdagen die er weer aankomen. Ruud is met zijn keukenteam druk bezig om alle gerechten voor te proeven zodat onze gasten heerlijk kunnen genieten van onze culinaire hoogtepunten en Marianne verdiept zich in de wijnen die het geheel kompleet gaan maken.

Samenstelling van het kerstmenu

Champagnecocktail met amuse de bouche
Gerookte Hollandse paling met bonbon van Schotse wilde zalm en saffraancrème
of
Carpaccio ossenhaas met ganzenlever en truffelcrème
Consommé van kalfsschenkel
Gebakken grietfilet met scampie's en kreeftensaus
of
Gebraden kwartel met bospaddenstoelen risotto en een saus van eekhoorntjesbrood
Verfrissing van Crémant de Bourgougne
Zacht gegaarde Hereford kalfshaas met Calvadossaus
of
Gebraden wilde damherten rugfilet met veenbessensaus
Pistachenoten parfait met karamel sabayon
Mokka met kerstbonbons
De prijs van het kerstmenu inclusief aperitief en mokka met bonbons bedraagt € 69,50 per persoon
Een wijnarrangement met 4 soorten gastronomische wijnen € 32,50 per persoon

Aanvangstijden

25 december lunch: aperitief vanaf 12.00 uur, aanvang lunch 13.00 uur.
25 december diner: aperitief vanaf 19.00 uur, aanvang diner 19.30 uur
26 december voor het kerstmenu en a la carte: vanaf 12.00 uur doorlopend geopend

Gelieve uw keuze voor 15 december aan ons door te geven.
Zodra wij uw keuzes hebben ontvangen is uw reservering definitief.


Klik hier om het kerstmenu online te reserveren