Navenant Culinair Live!

23 augustus 2013

Navenant Culinair live! was ditmaal te gast bij een oude bekende: Restaurant de Vogelmolen in het altijd gezellige Haelen. Een avond die door alle muzikale inbreng klonk als een klok, maar bovenal uitblonk in heerlijke culinaire verwennerijen. Dat kun je chef Ruud Lispet en gastvrouw Marianne Lispet wel toevertrouwen.


In de romantische setting van het restaurant voelden de gasten zich direct thuis. Hoe kan het ook anders als chef Lispet je trakteert op een keur aan heerlijke gerechten. Het hoofdgerecht, van kalfszwezerik, was een ware streling voor de tong. Zoals vertrouwd kwam het dessert, met een hoofdrol voor de blauwe bes, ook deze keer van Meesterijsbereider Theo Clevers. Daarmee was de honger van de gasten voorlopig gestild, maar er stond ze nog veel meer vermaak te wachten.

Het was namelijk een muzikale avond om ú tegen te zeggen. Tussen de gangen door lieten drie muzikanten (Roger Debougnoux, Arno van Houtert en Karel Plessers) van philharmonie zuidnederland én Claudia Couwenbergh zich van hun beste kant horen. Ze brachten drie prachtige aria’s van Mozart en zorgden er zo voor dat de avond van de juiste klanken werd voorzien. Dat deed ook zangeres Leta Bell, die onlangs haar eerste soloalbum presenteerde. De gasten namen unaniem haar motto mee naar huis: leef het leven met liefde!